Berberlerde Bayram Tirasi Mesaisi Gece Yarisi Bitti

Tekirdag’da faaliyet gösteren berberler, Kurban Bayrami arifesinde müsterilerini tiras edebilmek için geç saatlere kadar mesai harcadi.

Berberlerde Bayram Tirasi Mesaisi Gece Yarisi Bitti
Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde bulunan berberler, Kurban Bayramina hazir bir sekilde girmek için tiras olmak isteyen müsterilerine arife günü gece yarisina kadar hizmet verdi.

Vatandaslarin bayrama temiz bir sekilde girmek için yogun talep gösterdigi berberler müsterilerine yetisebilmek için geç saatlere kadar mesai yaparken, yasanan yogunluktan memnun olduklarini belirttiler.

Ilçede faaliyet gösteren berber dükkâni sahiplerinden Hüseyin Yildiz, islerin iyi oldugundan memnun oldugunu ifade ederek; “Çok sükür. Tüm Islam aleminin kurban bayramini kutlariz. Çok sükür, bereket versin. Müsterilerimizi mümkün oldugu kadar, elimizden geldigi kadar memnun etmeye çalistik” dedi.

Ibrahim Ibis ise, müsteri yogunlugunun fazla oldugunu belirterek, “Vatandaslarimizin Kurban Bayramini en içten dileklerimizle kutlariz. Islerimizin yogunlugundan dolayi bu saate kadar çalisiyoruz. Allah’a sükür, bereket versin” dedi.

Kaynak: İHA