Bayraktar AKINCI Filosunun Çekimlerinde Nefes Kesen Görüntüler

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, 7 Bayraktar AKINCI TIHA’nin bir arada oldugu görüntüleri paylasarak, "Aramiza yeni katilan AKINCI’larla bayramlastik. Kurban Bayrami’miz kutlu olsun" ifadesini kullandi.

Bayraktar AKINCI Filosunun Çekimlerinde Nefes Kesen Görüntüler
Savunma Sanayii Baskanligi liderliginde yürütülen AKINCI Projesi çerçevesinde Baykar tarafindan milli ve özgün olarak gelistirilen Bayraktar AKINCI TIHA’nin gelistirme ve üretim süreci devam ediyor. AKINCI Uçus Egitim ve Test Merkezi’nde bulunan Bayraktar AKINCI TIHA’lar toplu fotograf ve video çekimi için bir araya getirildi.

Çorlu Hava Meydan Komutanligi’nda egitim ve test faaliyetleri için kullanilan 3 AKINCI TIHA ile Hava Kuvvetleri Komutanligi’na teslim edilecek olan 4 AKINCI TIHA’nin çekimlerinde nefes kesen görüntüler ortaya çikti.

Çekim için bir araya getirilen AKINCI filosunda, Baykar tarafindan uçus egitim ve test faaliyetlerinde kullanilan 3 adet AKINCI TIHA ile Hava Kuvvetleri Komutanligi’na teslim edilecek 2X750 HP olmak üzere toplam 1500 HP motor gücüne sahip olan 4 adet Bayraktar AKINCI B yer aldi.

Öte yandan, Bayraktar AKINCI filosunun görüntülerini sosyal medya hesabinda paylasan Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Aramiza yeni katilan AKINCI’larla bayramlastik. Kurban Bayrami’miz kutlu olsun" ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA