Kocasinan'da 24 Derslikli Ve 6 Ek Ders Sinifli Lisenin Temeli Atildi

Kocasinan Belediyesi tarafindan hayirsever Mehmet Altun’un destegiyle Beyazsehir Mahallesi’nde 8 bin metrekare alan üzerine yaptirilan 24 derslikli ve 6 ek ders sinifli lisenin temeli atildi. Hayirseverlerin katkilariyla yeni okullarin temellerini bir bir atmaya devam ettiklerini belirten Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Beyazsehir’in yani sira Yakut ve Mithatpasa Mahallesinde de okullarin temellerini atacaklarinin müjdesini verdi.

Kocasinan'da 24 Derslikli Ve 6 Ek Ders Sinifli Lisenin Temeli Atildi
Beyazsehir Mahallesi’nde okulun temel atma programina katilan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak egitime ve ögretime hassasiyetle her zaman destek verdiklerini vurgulayarak; “Beyazsehir Mahallemizde hayirseverimizin katkilariyla yaptirilacak olan lisenin temelini atiyoruz. Insallah kazasiz, belasiz insaatinin tamamlanmasini diliyorum. Bunun gibi Yakut ve Mithatpasa Mahallesi’nde de baslayacak olan anaokulu, ilkokul ve ortaokul olmak üzere okullarimizin temellerini atacagiz. Hizli bir sekilde temelini attiktan sonra insaatlarini tamamlamayi hedefliyoruz. Bu bölgelerde çocuklarimizin ve gençlerimizin egitim alabilmeleri için yogun gayretle çalisiyoruz. Hayirseverlerimizden Allah razi olsun. Rabbim, hayirlarini kabul etsin. Kocasinan’imizin ve Kayseri’mizin her bir kösesinde yeni okullarin temellerini atarak, Büyük ve Güçlü Türkiye’de yetisen evlatlarimiz için fiziki yapilari hayata geçirmis olacagiz” ifadelerini kullandi. Okulun vatana, millete hayirli olmasi temennisinde bulunan Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’inin farkli yerlerinde okullarin yapilmasi için dur durak bilmeden çalismaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan 24 derslikli okula ayrica bir basketbol sahasi, kütüphane ve beden egitim salonunun yani sira kimya ve biyoloji laboratuvari, bilgisayar ve müzik dersligi, kütüphane ve görsel sanatlar atölyesi olmak üzere toplam 6 ek ders sinifinin yapilacagi ögrenildi.
Kaynak: İHA