Yilmaz Açiklamasi 'Orman Yanginlarina Karsi 7/24 Teyakkuzda Olalim'

Adana Bölge Müdürü Mahmut Yilmaz, orman yanginlari açisindan artik daha hassas bir döneme girildigini belirterek, "Orman yanginlarina karsi mücadele için 7/24 teyakkuzda olalim" dedi.

Adana Orman Bölge Müdürlügünce 2022 yili is programinda bulunan ormancilik faaliyetlerinin ve gerçeklesmelerin degerlendirildigi toplanti Karaisali Orman Isletme Müdürlügü sosyal tesislerinde yapildi.

Toplantida konusan Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yilmaz, "Kamu kaynaklarini zamaninda etkin ve verimli kullanarak istisareye dayali, adaletli , kin ve nefret dili kullanmayan, yönetim anlayisini benimseyelim. Tüm ormancilik faaliyetlerimizde Genel Müdürlügümüzün hedeflerinin gerçeklesmesi için herkesin gayret gösterecegine inaniyorum. Isletme Müdürü arkadaslarimiz sahada gerekli kontrolleri yaparak programlarin yil sonuna kalmadan tamamlanmasi için gerekli tedbirleri alsinlar. Orman yanginlari açisindan artik daha hassas bir döneme girdik. Bölge Müdürlügü olarak orman yanginlarina karsi mücadele için 7/24 teyakkuzda olalim" diye konustu.

Toplantida sube müdürleri tarafindan yapilan sunumlarda 2022 yili program ve gerçeklesmeleri ile ilgili bilgiler verilerek; silvikültür faaliyetleri, odun disi ürünler, yanginla mücadele, isletme ve pazarlama konularinda yapilan çalismalar aktarildi.
Kaynak: İHA