Sile Otoyolunda Tirin Damperi Üst Geçide Takildi, Vatandaslar Film Izler Gibi Izledi

Çekmeköy Sile Otoyolunda seyir halindeki hafriyat malzemesi tasiyan tirin açik kalan damperi üst geçide çarparak asili kaldi. Damper üst geçide asili kalirken, tirin kupasi 100 metre ileriye gitti. Kazayi gören vatandaslar sokaga dökülerek film izler gibi üst geçide asili kalan damperi izledi.

Sile Otoyolunda Tirin Damperi Üst Geçide Takildi, Vatandaslar Film Izler Gibi Izledi


Kaza, Sile Otoyolu Çekmeköy mevkiinde saat 23.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 FK 917 plakali Ugur Kir yönetimindeki Ford marka hafriyat kamyonunun damperi seyir halindeyken açildi. Açilan damper otoyolda bulunan üst geçide çarpti. Damper çarpmanin etkisiyle üst geçitte asili kalirken, tirin kupasi 100 metre ileriye gitti. Kazada kimse yara almazken otoyol trafigi tek seride düsürülerek trafik akisi saglandi. Kazayi gören vatandaslar ise sokaga dökülerek kazayi film izler gibi seyretti. Olay yerine gelen kurtarma araci, tirin üst geçitte asili kalan damperini asili kaldigi yerden indirdi. Kaza sebebiyle Sile otoyolu Çekmeköy mevkiinde her iki istikamette de trafik olustu.

Vatandaslar çimlere oturdu film izler gibi kazayi izledi

Otoyolda gerçeklesen kaza sonrasi damperin üst geçide çarpma sesini duyan vatandaslar olay yerine akin etti. Vatandaslar, tirin üst geçitte asili kalan damperini saatlerce izledi izledi.

Kazayi görev vatandas Özkan Kaya, “Ben köpek gezdiriyordum yüksek bir ses geldi. Ben kostum damperi açik gördüm. Vurduktan sonra damper ileriye gitmis. Olay aninda yanimda köpek oldugu için zaten yaklasamadim. Allah’tan arkada araç yoktu, bir araca sadece taslar düstü. Can kaybi ve yaralanma olmadi.” dedi
Kaynak: İHA