Kiskançlik Krizine Girdi Esi Ve 2 Çocugunu Rehin Alip Isyerini Atese Verdi

Bursa’da kiskançlik krizine giren bir kisi dini nikahli esi ve 2 çocugunu biçakla rehin aldi. Polis operasyonu ile gözaltina alinan sahis serbest birakilinca bir gün sonra da esine ait 3 katli masaj terapi salonunu atese verdi. Bir kez daha polis operasyonu ile yakalanan süpheli, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Kiskançlik Krizine Girdi Esi Ve 2 Çocugunu Rehin Alip Isyerini Atese Verdi
Edinilen bilgiye göre, kiskançlik krizine giren Mehmet T. (35) geçtigimiz pazartesi aksami Çekirge Mahallesi’nde ikamet eden dini nikahli esi Gülistan K. (31) ile 8 ve 6 yasindaki iki kizini biçak zoruyla rehin aldi. Komsularin ihbari üzerine olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ve Osmangazi Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma (SÖS) Amirligine bagli ekipler eve düzenledikleri operasyon sonrasinda süpheli Mehmet T.’yi etkisiz hale getirip anne ve 2 kizini kurtardi. Adli makamlara evraklari ikmalen gönderilen zanli serbest birakildi.

Olaydan bir gün sonra sabah saat 08:30 siralarinda bir benzinlikten bidonla yakit alan Mehmet T. Gülistan K.’nin Altiparmak Mahallesi Arap Sükrü Sokaginda bulunan 3 katli masaj terapi salonuna gitti. Mehmet T. kendisinde bulunan anahtarla içeriye girip her kata benzin dökerek is yerini atese verdi. Alev alev yanan masaj salonu kullanilmaz hale gelirken, olay yerinden kaçan Mehmet T., Demirtas Mahalllesi’ndeki baldizinda kalan iki kizini alarak Zafer Mahallesi’ndeki kendi annesinin evine getirdi. Burada bir müddet gizlenen süpheli polis ekiplerinin operasyonu ile bir kez daha gözaltina alindi. "Kundaklama" suçundan adliyeye sevk edilen Mehmet T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zanlinin is yerini atese vermeden önce bir benzin istasyonuna taksi ile gelerek buradan bidonla benzin aldigi, daha sonra ayni taksiye benzin dolu bidonla binip istasyondan ayrildigi güvenlik kamerasina yansidi.

Öte yandan süphelinin is yerini atese verdikten sonra büyük bir soguk kanlilikla yürüyerek olay yerinden uzaklastigi görüldü.

Olayla ilgili tahkikat baslatan polis ekiplerinin yasak olmasina ragmen bidonla benzin veren akaryakit istasyonu hakkinda da islem baslattiklari ögrenildi.
Kaynak: İHA