Fatih'te Esnaf Sokak Ortasinda Kadini Döven Adamin Burnunu Kirdi

Fatih’te bir kisi, otomobilinden inen yabanci uyruklu kadini takip ederek sokak ortasinda dövdü. Kadinin dayak yedigini gören esnaf, saldirgan adama yumruk atarak burnunu kirdi. Yasananlar bir is yerinin güvenlik kameralarina yansidi.

Fatih'te Esnaf Sokak Ortasinda Kadini Döven Adamin Burnunu Kirdi
Olay, 4 Temmuz günü Nisanca Mahallesi’nde saat 04.30 siralarinda meydana geldi. Iddialara göre, yabanci uyruklu kadin, tartistigi adamin otomobilinden inerek yürümeye basladi.

Otomobilin sürücü koltugundan inen saldirgan adam, kadinin pesinden kosarak durmasini söyledi.

Sokak ortasinda kadini yakalayan saldirgan, bogazina sarilarak yumruklamaya basladi.

Yabanci uyruklu kadin aldigi yumruk darbeleriyle yere yigildi. Yerdeki kadinin saçini tutan saldirgan, tokat ve yumruk darbeleriyle saldirmaya devam etti.

O sirada bir dükkanda bulunan bir esnaf, olaya müdahale etti. Esnaf, kadina saldiran adama yumruk atarak burnunu kirdi. Yasananlarin ardindan taraflar ayrilarak olay yerinden uzaklasti.

Kadina sokak ortasinda saldiri kamerada

Sokak ortasinda kadinin ugradigi siddet bir is yerinin güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, yabanci uyruklu kadinin otomobilden inerek yürüdügü görülüyor. Kadinin arkasindan kosan saldirgan, tekme ve yumruklarla saldiriyor. Daha sonra saldirgan adam kadini sürükleyerek götürürken esnaf olaya müdahale ediyor. Esnafin vurdugu yumrukla burnu kirilan adam olay yerinden uzaklasiyor.
Kaynak: İHA