Avukat Gülistan Ve Kizi Bosanma Asamasindaki Kocasi Tarafindan Kaçirildi

Diyarbakir’da avukat Türkan Gülistan Tekin ve velayeti kendisinde olan 2,5 yasindaki kizi, iddiaya göre, bosanma asamasindaki kocasi tarafindan kaçirildi. O anlar kameralara yansidi.

Avukat Gülistan Ve Kizi Bosanma Asamasindaki Kocasi Tarafindan Kaçirildi


Olay, Diyarbakir’in Kayapinar ilçesi Diclekent Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, esiyle bosanma asamasinda olan Avukat Türkan Gülistan Tekin ve velayeti kendisinde olan 2,5 yasindaki kizi, iddiaya göre, bosanma asamasindaki kocasi tarafindan kaçirildi. O anlar kameralara yansidi.

Öte yandan, Mart ayinda avukat Tekin, velayeti kendisinde olan ve mahkeme karari geregi gün içerisinde babasi tarafindan görmesine yönelik karar bulunan 2,5 yasindaki kizi B.D.G.’nin babasi tarafindan evden götürüldügü ve 1 aydir kendisinden haber alamadigini iddia etmisti. Koca F.G., sabah saatlerinde bosanma asamasindaki esine sopa ile saldiri girisiminde bulunmustu. Avukat Tekin, KADES uygulamasiyla durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, Tekin’in sikayeti üzerine F.G., gözaltina alarak karakola götürülmüstü. Taraflar, birbirinden sikayetçi olmayacak sekilde ifade verdikten sonra polis ekipleri, çocugu babadan alarak anne Tekin’e teslim etmisti.
Kaynak: İHA