AK Parti Izmir Il Teskilati Bayramlasma Programinda Bir Araya Geldi

Izmir’de AK Parti Il Baskanligi tarafindan Kurban Bayrami öncesi partililerle bayramlasma programi düzenlendi.

AK Parti Izmir Il Teskilati Bayramlasma Programinda Bir Araya Geldi


AK Parti Izmir Il Baskanligi tarafindan Bornova Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlasma programina, AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, AK Parti Izmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti Izmir Milletvekili Necip Nasir, AK Parti Izmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti Izmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankiri, AK Parti Izmir Milletvekili Yasar Kirkpinar, AK Parti Izmir Il Baskan Yardimcisi Melek Eroglu, AK Parti Izmir Kadin Kollari Baskani Dilek Yildiz Büyükdag ve AK Partili Belediye Baskanlari katildi.

AK Parti Genel Baskanvekili ve Izmir Milletvekili Binali Yildirim ise programa video konferans ile katildi.



"Cumhurbaskanimizi rekor oyla seçecegiz"

Memleketi Erzincan’dan video konferansi ile bayramlasma programina katilan Binali Yildirim, “Herkesin bayrami kutlu, gelecegi parlak olsun. Bayramlar kardesligimizi daha da pekistirmek için önemli ve güzel günlerdir. Önümüzde Kurban Bayrami’ndan sonra asil bayram hazirliklari basliyor. 2023 Haziran’daki bayrama Izmir Teskilati dimdik ayakta, canla basla çalisiyor. Gelecege emin adimlarla yürüyecegiz, Cumhurbaskanimizi rekor bir oyla seçecegiz. Ilerleyen dönemde bir dizi etkinligi düzenleyecegiz, Izmir’e kuzeyden güneye gezecegiz, programi gerçeklestirecegiz. Simdiden yapacaginiz ibadetleri Allah kabul etsin.” diye konustu.



"Bu seçimde vefa önemli olacak"

Bayramlasma programda konusan AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, "Çok yogun bir maratondan çiktik. Izmir’de hiç durmadik, göreve geldigimizden bu yana araliksiz çalisiyoruz. Izmir’de çelik gibi teskilat var. Bu seçimde vefa önemli olacak. 20 yilda çok büyük hizmetler yapildi. Bu seçimde bizim teskilatlarimizla Cumhurbaskanimizi tekrar cumhurbaskani yapacagiz. Adayligini da Izmir’den açikladi.

Bu nedenle bizim için bu büyük bir sorumluluktur. Amacimiz da Cumhurbaskanimizi birinci yapmaktir. Haziran 2023’te bunu yasayacagiz. Ramazan boyunca yaptiginiz çalismalar ve rekor iftar yemegi için sizi tebrik ediyor ve tüm Izmir halkinin Kurban Bayramini kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA