Nazilli Halk Oyunlari Toplulugu, Gürcistan'da Büyük Ilgi Gördü

Gürcistan’in Kobuleti Sehrinde düzenlenen Temur Tatishvili tarafindan organize edilen Altin Grup Festivali’nde Nazilli Belediyesi Halk Danslari Toplulugu büyük ilgi gördü.

Nazilli Halk Oyunlari Toplulugu, Gürcistan'da Büyük Ilgi Gördü


Nazilli Belediyesi Halk Danslari Toplulugu, Gürcistan’in Kobuleti sehrinde düzenlenen Altin Grup Festivali’ne katildi.

Festivale farkli ülkelerden ve Gürcistan’in farkli sehirlerinden 26 grup katildi.

Sehir merkezindeki gösteri alaninda gerçeklesen festivalde, kostümleri ve sunduklari gösterileri ile izleyenler ve diger katilimcilarin begenisini toplayan Nazilli Belediyesi Halk Danslari Toplulugu, öncelikle Türkiye’yi sonrada Nazilli’yi en iyi sekilde temsil etmenin gururunu yasadi.

Gösteri sonunda Nazilli Belediyesi Halk Oyunlari Toplulugu Koordinatörü Necdet Pekel ve Nazilli Belediyesi’ni temsil eden Isletme ve Istirakler Müdürü Kenan Yapsik’a plaket takdim edilirken, festivale katilan tüm ekibe de tesekkür belgesi ile çesitli hediyeler takdim edildi.

Türk kültürünü farkli cografyalarda en iyi sekilde tanitan Nazilli Belediyesi Halk oyunlari Toplulugu’na tesekkürlerini ileten Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; "Öncelikle Ülkemizi ve Nazillimizi farkli kültürlerde en iyi sekilde tanitan ve temsil eden ekibimize tesekkür ediyorum. Ekibin tüm fertlerini yetistiren, bu organizasyonlarin gerçeklesmesini saglayan ve basarilarinda en büyük emege sahip degerli hocamiz Necdet Pekel’e de ayrica tesekkürlerimi sunuyor, güzel organizasyonlarla bizleri daha fazla gurur yasatmalarini diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA