Sancaktepe'de 5 Araç Kazaya Karisti, 2 Kisi Yaralandi

Sancaktepe’de cadde üzerinde kontrolünü kaybeden bir otomobil kazaya sebep oldu. 5 aracin karistigi kazada 2 kisi yaralandi. Ticari taksi ile demir korkuluklara çarpan soför ise otomobil içerisinde sikisti.

Sancaktepe'de 5 Araç Kazaya Karisti, 2 Kisi Yaralandi


Kaza, Sancaktepe Sarigazi Mahallesi Ankara Caddesinde gece saat 01.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara Caddesi üzerinde seyir halinde olan 34 EEP 557 plakali Volkswagen marka otomobilin sürücüsü nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayi otomobilin kontrolünü kaybetti. Yol üzerinde bulunan 2 otomobile çarpan sürücü daha sonra 34 EOV 662 plakali hafif ticari araca ve 34 TAB 56 plakali Fiat marka ticari taksiye çarpti.

Kazada hafif ticari araç içerisinde bulunan bir kadin hafif sekilde yaralanirken, ticari taksi soförü otomobil içerisinde sikisti. Çevredeki vatandaslarin durumu 112 acil çagri merkezine bildirmesiyle olay yerine saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri ve saglik ekipleri yarali taksi soförünü sikistigi yerden kurtararak hastaneye sevk etti. 2 yaralinin durumunun iyi oldugu ögrenildi. Kazada ticari taksi ve Volkswagen marka otomobil hurdaya döndü.

Polis kazayla ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA