Ulastirma Bakani Karaismailoglu'ndan Yenisehir'e Müjde

Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu’ndan Bursa’nin Yenisehir ilçesine müjdeli haberler geldi. Yenisehir Belediye Baskani Davut Aydin, Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu yaptigi görüsmede Yenisehir Bilecik yolunun bu yilsonuna yetisecegini, Hizli trende tüm projenin 2024 yili sonunda tamamlanip hizmete açilacagini ve diger taleplerimizin karsilanacagini söyledi.

Ulastirma Bakani Karaismailoglu'ndan Yenisehir'e Müjde


Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, ile biraya gelen Yenisehir Belediye Baskani Davut Aydin, “Bakanimiz ile Yenisehir-Bilecik-Osmaneli Yolu santiyesini yaptigi ziyarette ve diger programlarda görüsme firsatimiz oldu. Kendisine ilçemiz adina talep ettigimiz konulari aktardik. Kendileri olumlu yaklasti. Yenisehir’de yapilmasi planlanan kavsak çalismasinin en kisa sürede hayata geçirilmesi için söz aldik. Yine ilçenin girisleri ile ilgili bir dosya sunduk. Olumlu çok güzel görüsme gerçeklestirdik. Kendilerine ilçem adina tesekkür ediyorum” dedi.



Baskan Aydin, “Ulastirma ve Altyapi Bakanimiz, Bandirma-Bursa-Yenisehir-Osmaneli Hizli Demiryolu Projesi; Bursa-Yenisehir ve Bandirma-Bursa olarak hatta iki kesimde çalismalari devam ettigini projede kalan isler çerçevesinde; Bursa-Yenisehir-Osmaneli üstyapi ve elektrifikasyon, bunun yaninda Yenisehir-Osmaneli bölümünün altyapi isleri yapilacagini ve tüm projeyi 2024 yili sonunda tamamlayip hizmete açacaklarini söylediler. Yine Bilecik-Yenisehir yolunu bu yilin sonuna kadar yetistireceklerini söylediler” diye konustu.

Kaynak: İHA