Pençe-Kilit Harekati Sehidinin Aci Haberi Gaziosmanpasa'daki Babaevine Ulasti

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 21 Haziran’da yasanan çatismada yaralanan Enes Özgül’ün sehadet haberi bugün aksam saatlerinde Milli Savunma Bakanliginin resmi hesabinda duyuruldu. Sehidin Gaziosmanpasa’da yasayan ailesine aci haber komutanlar tarafindan verilirken, sehidin babasi ve kardesi ayakta durmakta güçlük çekti.

Pençe-Kilit Harekati Sehidinin Aci Haberi Gaziosmanpasa'daki Babaevine Ulasti
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 21 Haziran’da yasanan çatismada yaralanan Piyade Uzman Çavus Enes Özgül’ün Ankara Gülhane Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde tedavisi devam ediyordu. Hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayan Özgül sehit oldu. Aci haber, sehidin Gaziosmanpasa’daki babaevine ates düsürdü. Sehidin ailesine aci haber komutanlar tarafindan verilirken, apartmana ve sokaga ay yildizli Türk bayraklari asildi. Sehit Özgül için Kur’an-i Kerim okunarak, tekbirler getirildi.

Aci haberi alan sehidin babasi Ahmet Özgül ve kardesi ayakta durmakta güçlük çekerken, komsulari ve akrabalari sehit ailesine destek olarak acilarina ortak olmaya çalisti. Sehidin kardesi, agabeyiyle en son yaralanmadan 3 gün önce görüstüklerini ve agabeyinin “Gelecegim” dedigini ifade etti.

Kaynak: İHA