Manavgat'ta 5 Yildizli Otelde Yangin Panigi

Antalya’nin Manavgat ilçesindeki 5 yildizli bir otelin zemin katindan yükselen yogun duman panige neden oldu. Dumandan hafif etkilenen turistlere ise saglik ekipleri müdahalede bulundu.

Manavgat'ta 5 Yildizli Otelde Yangin Panigi
Edinilen bilgiye göre yangin, saat 05.00 siralarinda Örensehir Mahallesi’ndeki 5 yildizli bir otelde meydana geldi. Otelin zemin katindaki teknik servis bölümünden henüz belirlenemeyen bir nedenle yogun sekilde çikan duman üzerine durum 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirildi.

Ihbarla bölgeye Manavgat’in yani sira Incekum’dan itfaiyeler, ambulanslar ve jandarma ekipleri sevk edildi. Trafodan çiktigi tahmin edilen yanginda, elektrik panolari ve jeneratör yanarken, otelin içini duman basmasi nedeniyle turistler büyük panik yasadi. Yangina uykuda yakalanan müsteriler güvenli sekilde tahliye edilirken, dumana maruz kalanlara ambulansta müdahale yapildi. Tahliye edilen müsteriler sahile ve otel bahçesine indirilirken, ayran ve yiyecek ikraminda bulunuldu. Bazi turistlerin hiçbir sey olmamis gibi sahilde sezlongda uyumaya devam ettikleri görüldü.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
Kaynak: İHA