KARDEMIR Çalisanlarinin Ücret Farklari Bayram Öncesinde Ödenecek

Karabük Demir ve Çelik Fabrikalari AS. (KARDEMIR), 31 Aralik 2021 tarihinden itibaren çalisanlarin hak ettikleri ücret farklarinin bayram öncesinde ödenecegini açikladi.

KARDEMIR Çalisanlarinin Ücret Farklari Bayram Öncesinde Ödenecek
Fabrikadan yapilan açiklamada, “1937 yilinda kurulan ve bu sene 85. yilini kutlayan, bes binin üzerinde çalisan sayisiyla bölgemizin en önemli istihdam merkezlerinden biri olan sirketimiz Kardemir AS., bugün düzenlenen yönetim kurulu toplantisi ile personelimizin kademe çalismasi neticelendirildi. Yönetim kurulumuzun göreve geldigi 2020 yili Kasim ayindan itibaren gözle görülür bir sekilde yükselen karlilik rakamlariyla birlikte çalisan haklarinda da birçok iyilestirme gerçeklestirilmistir. Sirketimiz, çalisanlarimizin haklarinda ve is ortamlarindaki memnuniyetin arttirilmasinin yani sira, egitim, kültür, sanat, bilim, spor gibi sosyal sorumluluk projelerine vermis oldugu büyük destekler ile toplumsal refahin arttirilmasina hizmet ederken ayni zamanda da bölgenin ve kentin kalkinmasinda lokomotif rol üstlenmeye devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Açiklamada, yönetim kurulu tarafindan onaylanan kademe sistematigi çerçevesinde 31 Aralik 2021 tarihinden itibaren çalisanlarin hak ettikleri ücret farklarinin bayram öncesinde ödenmesine karar verildigi bildirildi.

Kaynak: İHA