Binali Yildirim, Konserde Seyirciyle Türkü Söyledi

AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, Erzincan’da düzenlenen Murat Dalkiliç konseri öncesinde çiktigi sahnede seyirciyle türkü söyledi.

Binali Yildirim, Konserde Seyirciyle Türkü Söyledi
Erzincan’da Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen konser öncesi sahneye çikan Binali Yildirim, "Erzincan’a girdim ne güzel baglar" ile “Uzun ince bir yoldayim” türkülerini seslendirdi.

Seyircilerin "Bir daha, bir daha" diye israrinin ardindan Yildirim, "Gençler siz sanatçiyi karistirdiniz, sanatçi geliyor." seklinde karsilik verdi. Daha sonra seyirciyle "Uzun ince bir yoldayim" türküsünü söyleyen Yildirim’a Erzincan Valisi Mehmet Makas da el islemesi bakir kupa hediye etti.

Yildirim, bakir kupayi havaya kaldirip sahnenin karsisinda duran gençlere verdi. Havai fisek gösterisi sonrasi sahneye çikan Abdullah Çiçek de kiz arkadasi Cansel Akpinar’a, evlilik teklifinde bulundu. "Evet" cevabini alan genç, AK Parti Genel Baskanvekili Yildirim’dan nikah sahidi olma sözü aldi.

Konser, Murat Dalkiliç’in konseriyle devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konserde Erzincanlilar eglenceye doydu.
Kaynak: İHA