Bayram Iznine Giden Uzman Çavus Kazada Hayatini Kaybetti

Sanliurfa’da tir ile otomobilin çarpistigi kazada bayram tatili için memleketlerine gittikleri ögrenilen bir uzman çavus hayatini kaybederken, digeri yaralandi.

Bayram Iznine Giden Uzman Çavus Kazada Hayatini Kaybetti
Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Sanliurfa-Gaziantep Otoyolu’nun 55’inci kilometresinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi ögrenilemeyen tir ile içerisinde 2 uzman çavusun oldugu otomobil çarpisti. Kazada otomobilde bulunan Uzman Çavus Samet Kula ile Uzman Çavus Mehmet Akif C. yaralandi. Samet Kula ambulansla Birecik Devlet Hastanesine kaldirilirken, Mehmet Akif C. ise Suruç Devlet Hastanesine kaldirildi. Tedavi altina alinan yaralilardan Samet Kula, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Cenaze, otopsi islemleri için Sanliurfa Adli Tip Kurumu’na gönderildi.

Kazada hayatini kaybeden Uzman Çavus Samet Kula ile hastanede tedavisi devam eden Uzman Çavus Mehmet Akif C.’nin Siirt’te görev yaptiklari ve bayram tatili için memleketleri Sakarya’ya gittikleri ögrenildi. Kazayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA