Roman Çiftler Toplu Nikah Töreniyle Dünya Evine Girdi

Kocaeli’de renkli ve eglenceli anlara sahne olan dügün konvoyunun ardindan nikah masasina oturan 36 Roman çiftin nikahlari kiyildi.

Roman Çiftler Toplu Nikah Töreniyle Dünya Evine Girdi


Gelin ve damatlar, nikah töreni öncesinde, Kocaeli Fuar Alani önünden klasik araçlara binerek, zabita esliginde sehir turu yapti. Ardindan toplu nikahin kiyilacagi Seka Park Uçurtma Tepesi önüne geçildi. Temsili olarak Nermin ve Evren Kirlangiç çiftinin nikahi, Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin tarafindan kiyildi. Baskan Büyükakin, Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir diger nikah memurlari Nermin ve Evren çiftinin nikahinin temsili olarak kiyilmasinin ardindan masalari tek tek gezerek diger çiftlerin nikahini kiydi, aile cüzdanlarini gelinlere teslim etti. Ayni zamanda gelinlere altin da takdim edildi.

“Sizlerin güzel bir yuva kurmasi bizim en büyük mutlulugumuz”

Nikah islemi sonrasi açiklama yapan Tahir Büyükakin, “Sizin mutlulugunuza sahit olmak bizler için süphesiz en büyük mutluluk. Aile kurumu bir milleti güçlü yapan unsurlardan bir tanesi onun için bugün çok güzel bir törenle bir aradayiz. Sizlerin evlenmesi güzel bir yuva kurmasi bizim en büyük mutlulugumuz. Allah sizleri bugün oldugu gibi hayatinizin diger günlerinde de hep mutlu etsin. Yuvalariniz yavrularinizla senlesin, vatanina milletine bayragina devletine dinine milli degerlerine saygili güzel ve hayirli evlatlar nasip etsin” dedi.



Nermin Kuruagaç ile hayatini birlestiren Evren Kirlangiç, ”Burada olmaktan çok mutluyum. Emegi geçen tüm baskanlarima ve Tahir Büyükakin’a tesekkür ederim" dedi.

Nermin Kuruagaç’ta heyecanli oldugunu söyleyerek “Herkese tesekkür ediyorum iyi ki burada olduk, çok mutluyum” diye konustu.

Kaynak: İHA