Kayip Hemsireyi Arama Çalismalari 51'Inci Gününde

Siirt’in Pervari ilçesinde 51 gün önce Müküs Çayi’na düsen arkadasini kurtarmak isterken akintiya kapilarak kaybolan hemsire Eyüp Günes’i arama çalismalari devam ediyor.

Kayip Hemsireyi Arama Çalismalari 51'Inci Gününde
Begendik beldesi yakinlarinda 51 gün önce piknik yaptiklari sirada ayagi kayarak Müküs Çayi’na düsen hemsire Halime Timurtas’i kurtarmak için girdigi suda akintiya kapilan hemsire Eyüp Günes’in bulunmasi için aramalar sürüyor. Akintiya kapilan Günes’in bulunmasi için çalismalarda, Müküs Köprüsü’nden Hacimehmet köyünün 4 kilometre ilerisine kadar su üstü kontrolü yapildigi belirtildi.

Van Jandarma Sualti Arama ve Kurtarma, Elazig Polis Sualti Arama ve Kurtarma görevlileri ile Siirt jandarmasi, UMKE ve güvenlik korucularindan olusan 130 kisilik ekip; Günes’e ulasmak için su altindaki agaçlik ve kayalik alanlari altinda arama çalismalari devam ediyor. Ekipler, çayin Çetin Baraj Gölü’yle birlestigi noktada da dalis gerçeklestiriyor. Söz konusu bölgede su alti ve üstünde arama yapan ekipler, bölgedeki kayalik ve agaçlik alanlarda da faaliyetlerini sürdürüyor.
Kaynak: İHA