Ankara'da Koca Dehseti Açiklamasi Kayinbabasini Biçaklayarak Öldürüp Esini Yaraladi

Ankara’nin Akyurt ilçesinde bosanma asamasindaki esinin kaldigi eve gelen koca, kayinbabasini kalbinden biçaklayarak öldürürken, esini ise yaraladi.

Ankara'da Koca Dehseti Açiklamasi Kayinbabasini Biçaklayarak Öldürüp Esini Yaraladi
Olay, saat 20.30 siralarinda Akyurt ilçesi Yildirim Mahallesi Karaçam sokakta bulunan 3 katli apartmanin 2’inci katinda bulunan dairede meydana geldi. Iddialara göre, bir süre önce Güleser K. esi Fatih K. ile ayrilma asamasinda oldugu için babasinin evine yerlesti. Aksam saatlerinde kayinbabasinin evine gelen Fatih K. 2 çocugunu almak istedigi iddia edildi. Bu duruma tepki gösteren Güleser K. ile Fatih K. tartismaya basladi.

Tartismanin büyüyüp kavga dönüsmesi sonucunda Fatih K. yaninda bulundurdugu biçak ile esi Güleser K.’yi bacaginin çesitli yerlerinden biçakladi. Evde bulunan kayinbaba Gazi Akkaya duruma müdahale etmek istedigi sirada damadi Fatih K. tarafindan kalbinden biçaklandi. Akkaya, damadinin pesinden kostugu esnada aldigi darbeler sonucun da apartmanin önünde yigildi. Fatih K. ise olay yerinden kaçarken kayinbabasi Akkaya’nin otomobiline zarar verdi. Olayi duyan çevredeki vatandaslar saglik ve polis ekiplerine haber verdi. Saglik ekipleri yaptiklari kontrolde Gazi Akkaya’nin hayatini kaybettigini belirlerken, Güleser K.’yi hastaneye sevk etti. Polis ekipleri kaçan Fatih K.’yi kendi evinde yakaladi.
Kaynak: İHA