Istanbul'da Dehset Anlari Kamerada Açiklamasi Önce Vurdular Sonra Kavga Edip Kaçtilar

Beyoglu’nda tartistigi iki süpheliden kaçan bir kisi, sokak ortasinda silahla kalçasindan vurularak yere düstü. Silahini çekerek sokaga gelen bekçiler ile süpheliler arasinda da kovalamaca yasandi. Dehset anlari kameralara yansirken, kaçarken bu kez de kendi aralarinda kavga eden süpheliler polis tarafindan yakalandi.

Istanbul'da Dehset Anlari Kamerada Açiklamasi Önce Vurdular Sonra Kavga Edip Kaçtilar
Beyoglu Çukur Mahallesi’nde geçtigimiz günlerde saat 03.30 siralarinda meydana gelen olayda, gece saatlerinde sokaktan evine dogru yürüyen Mehmet Y., tanimadigi iki kisiyle henüz bilinmeyen bir sebeple tartismaya basladi.

Tartisma kisa sürede kavgaya dönüsürken, süphelilerle bas edemeyecegini anlayan Mehmet Y., kaçmaya çalisti. Bu sirada süphelilerden biri yaninda bulunan tabancayi çikartarak Mehmet Y.’ye dogru birkaç el ates etti.

Kalçasindan vurulup yere düsen genci bekçiler kurtardi

Süphelilerin ates etmesi sonucu Mehmet Y., kalçasindan vurularak yere düstü. Süpheliler, yarali sahsin yanina dogru geldigi sirada, silah seslerini duyan bekçilerin sokaga girmesiyle geriye dönerek kaçmaya basladi.

Bekçilerin hizli bir sekilde olay yerine gelmesi yarali Mehmet Y.’nin hayatini kurtarirken, süpheliler ise kaçti.

Genci vuran süpheliler kaçarken kavga etti

Bekçileri görünce kaçmaya baslayan süpheliler, ara sokaklara girerek izlerini kaybettirdi. Sokak içerisinde kaçtiklari sirada kimligi belirsiz süpheliler, kendi aralarinda kavga etti. Daha sonra ara sokaklara girerek gözden kayboldu. Olay yerinde süphelilerin kaçis güzergahinda çalisma yapan polis ekipleri, süpheli sahislari yakalayarak gözaltina aldi.

Silahli saldiri, kovalamaca ve kavga kamerada

Beyoglu’ndaki silahli saldiri ve yasanan kovalamaca anlari kameraya yansidi. Görüntülerde, bir kisinin kaçarken vurulmasi sonucu yere düsmesi ve bekçilerin sokaga girerek süphelileri kovalamasi, daha sonra da kaçan süphelilerin kaçarken kavga ettigi anlar yer aliyor.
Kaynak: İHA