Husumetli Iki Ailenin Çatismasinda Bekçi Yaralanmisti Açiklamasi 8 Kisi Tutuklandi

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde 2 aile arasinda çikan çatismaya müdahale etmek için olay yerine giden bekçilerden biri yaralandi. Olaya iliskin çok sayida adrese operasyon gerçeklestirilerek yakalanan 14 kisiden 8’i tutuklandi.

Husumetli Iki Ailenin Çatismasinda Bekçi Yaralanmisti Açiklamasi 8 Kisi Tutuklandi
Olay, Cumartesi aksami gece saatlerinde Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesine bagli Gündogdu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre husumetli 2 aile arasinda çatisma oldugu ihbari üzerine bölgeye çok sayida polis ve bekçi sevk edildi. 2 aile çatistigi sirada taraflarin silahlarindan çikan mermiler olaya müdahale etmek için giden Çarsi ve Mahalle Bekçisi O.T.’ye isabet etti.

8 kisi tutuklandi

Silahli çatisma sonrasinda olay yerine çok sayida 112 acil saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olaya müdahale ederken 112 acil saglik ekipleri de yaraliya ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti. Olay yerindeki incelemelerini ve arastirmalarini derinlestiren polis ekipleri kaçan zanlilarin pesine düstü. Polis ekiplerince yapilan çalismalarda çatismaya katilan ve bekçiyi yaralayan sahislara yönelik operasyon gerçeklestirildi.

Operasyonda aralarinda kadinlarinda oldugu 14 kisi gözaltina alindi. Gözaltina alinanlarin Tekirdag Il Emniyet Müdürlügündeki sorgulamalarinin ardindan hastanede saglik kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çikarilan zanlilardan 6’si adli kontrol sartiyla serbest kalirken 8 kisi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hastaneye kaldirilan bekçinin ise durumunun iyi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA