Fadiloglu Ile Yüksel, Karacaoglan Sakinlerini Ziyaret Ettiler

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel ile birlikte Karacaoglan Mahallesi’ni ziyaret ettiler. Mahalle sakinlerinin, esnafin, talep ve sorunlarini dinleyen Baskan Fadiloglu ile Milletvekili Yüksel, çocuklarla yakindan ilgilendiler.

Fadiloglu Ile Yüksel, Karacaoglan Sakinlerini Ziyaret Ettiler
Her firsatta mahalle ziyaretleri gerçeklestirerek vatandas ve esnafla bir araya gelen Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, son ziyaretini AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel ile birlikte Karacaoglan Mahallesi’ne yapti. Ziyarete, AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz, AK Parti Sehitkamil Kadin Kollari Baskani Hülya Kiliç, AK Parti Sehitkamil Ilçe Gençlik Kollari Baskani Mustafa Durmus da katildi.

Program çerçevesinde ilk olarak Karacaoglan Mahalle Muhtari Kemal Kaya ziyaret edildi. Mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarinin konusuldugu ziyarette çözüm üzerine istisareler yapildi. Daha sonra mahalle sinirlari içerisinde faaliyet gösteren esnaf ziyaret edildi. Esnaf, talep ve sorunlarini anlatti.

Kendilerine yöneltilen her soruyu yanitlayan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel ve AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz, taleplerin karsilik bulmasi ve sorunlarin çözümü adina ellerinden gelen gayreti ortaya koyacaklarini ifade ettiler.
Kaynak: İHA