Belediye Baskani Alim Isik'a Bir Ödül Daha

Anadolu Basin Birligi, Kütahya Belediye Baskani Alim Isik’a Kütahya’ya verdigi hizmetlerden dolayi onur ödülü verdi. Ödülü Kütahyali hemsehrileri ve belediye çalisanlari adina aldigini ifade eden Baskan Isik, emegi geçenlere tesekkür etti.

Belediye Baskani Alim Isik'a Bir Ödül Daha
Anadolu Basin Birligi’nin Türkiye genelinde yaptigi kamuoyu arastirmasi ile ödüle layik görülen isimlere ödüllerini verdi. Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik’a da ilimize yaptigi hizmetlerden dolayi onur ödülü verildi.

Baskan Isik, “Anadolu Basin Birligi’nin Türkiye genelinde yaptigi kamuoyu arastirmasi sonucunda Kütahya Belediyemiz yaptigi hizmetlerden dolayi ödüle layik görüldü.

Belediye çalisanlarimiz adina almis oldugum bu ödülü tüm degerli hemsehrilerim olan sizlere ithaf ediyorum. Hayirli ugurlu olsun. Rabbim saglik ve sihhatle yeni hizmetlerle, yeni ödüllerle bizi bulustursun. Bize gösterdiginiz ilgi, alaka ve sabirdan dolayi bir kez daha tesekkür ediyorum. Anadolu Basin Birligi ilimize yaptigimiz hizmetler karsiliginda bizi onur ödülüne layik görmüs. Emegi geçenlerden Allah razi olsun” dedi.

Kaynak: İHA