Baskan Temel, 'Esenköy'ün Artik Bir Meydani Var'

Esenköy Belediye Baskani Mehmet Temel, beldeye bir meydan kazandirmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Baskan Temel, 'Esenköy'ün Artik Bir Meydani Var'
Baskan Temel, belediye olarak yaptiklari çalismalar hakkinda açiklamalarda bulundu. Temel, Esenköy’ün tarihi bölgesini meydan olarak düzenlendiklerini ifade etti.

Vatandaslara ait alani belediyeye kazandirarak meydani yaptiklarini anlatan Temel, “Buranin açilisini yaptik, çok güzel oldu. Esenköy’e çok büyük bir hizmet oldugu kanaatindeyiz. Bu hususta tüm halkimizin takdirini topladik. Esenköy’ün bir meydani yoktu. Artik Esenköy’ün de bir meydani var. Biz bu meydana Tarihi Meydan ismini verdik” diye konustu.

“Spor kompleksi gençlerimiz için önemli”

Temel, beldede bir spor kompleksi yapacaklarini da ifade etti.

Kompleksin ilk ihalesinin ekonomik sartlar nedeniyle iptal edildigini söyleyen Temel, ikinci kez yapilan ihale sonrasi çalismalara baslanildigini anlatti. Temel, spor kompleksinin gençler için önemli bir proje olduguna vurgu yapti.

Beldede park ve yol çalismalari yürüttüklerini sözlerine ekleyen Temel, söyle konustu:

“Esenköy Belediyesi gece gündüz demeden hizmete devam ediyor. Allah’imiza çok sükür basaramadigimiz bir konu olmadi bugüne kadar. Her konuda da halk arkamizda durdu. Biz halkimizi seviyoruz. Hizmet yapmayi ibadet sayiyoruz. Insallah noksan olan seyleri de kisa zaman telafi edecegiz.”
Kaynak: İHA