Basaksehir Millet Kiraathanesi 'Türkiye'nin En Büyügü' Unvanina Sahip

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Türkiye’nin en büyügü unvanina sahip Basaksehir Millet Kiraathanesi’nde kurulan Mobil Etkinlik Alani’nda oyunlar oynayan kullanicilarin Basaksehirli Mobil Uygulamasi üzerinden topladiklari puanlari çesitli alanlarda harcayabildiklerini söyledi.

Basaksehir’de bir dizi temaslarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Türkiye’nin en büyügü unvanina sahip Basaksehir Millet Kiraathanesi’ni gezdi. Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Bakan Varank’a kiraathane hakkinda bilgi verdi. Kütüphanedeki ilçe sakinleriyle sohbet eden Bakan Varank ve Baskan Kartoglu, sinava hazirlanan ögrencilere basarilar dilerken, ziyaretçilerin kiraathane hakkindaki görüslerini de aldi.

Baskan Kartoglu “Basaksehirli” mobil uygulamasini anlatti

Baskan Kartoglu, sehrin anahtari olarak tanimladiklari ve kullanici sayisi yüz bine ulasan “Basaksehirli” uygulamasini da anlatti. Baskan Kartoglu, Basaksehir Millet Bahçesi’ne kurulan Mobil Etkinlik Alani’nda birbirinden eglenceli oyunlar oynayan kullanicilarin Basaksehirli Mobil Uygulamasi üzerinden puan toplayabildiklerini ve topladiklari puanlari çesitli alanlarda harcayabildiklerini söyledi.

Baskan Kartoglu, Bakan Varank’i Türkiye’nin ilk teknoloji ve inovasyon merkezi Baskasehir Living Lab’e davet etti. Bakan Varank da Basaksehir’e yaptigi ziyaretten memnuniyet duydugunu dile getirdi.

115 bin eserin yer aldigi, “Yetkin” ve “Güvenli Kütüphane Hizmeti” sertifikalarina sahip Basaksehir Millet Kiraathanesi’nde bugüne kadar 100 binden fazla ödünç kitap verildi.

Kaynak: İHA