9 Kisi Otomobilde, Bir Kisi Kaputun Üzerinde Yolculuk Yaptilar

Bursa’da otomobilde yer kalmayinca kaputun üzerinde yolculuk yapan bir kisi adeta canini hiçe saydi. O anlar bir baska sürücü tarafindan cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerin tepki toplamasi üzerine harekete geçen polis ekipleri sürücüye toplamda 1127 lira idari para cezasi kesti.

9 Kisi Otomobilde, Bir Kisi Kaputun Üzerinde Yolculuk Yaptilar
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Baglarbasi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tofas marka Kartal model aracin sürücüsü akrabasi olduklari tahmin edilen 9 kisiyi araca bindirdi. Kartal model otomobilin bagaji dahil her yeri doldu. Fakat bir kisi araca binemeyip aracin disinda kaldi. Buna da kendince çözüm getiren sürücü disarida kalan genci otomobilin ön kaputuna oturtup hareket etti. 10 kisinin canini hiçe sayarak yola çikan sürücünün tehlikeli yolculugu trafikteki bir baska sürücü tarafindan da cep telefonu ile kaydedildi. Sosyal medyada kisa sürede yayilan görüntüler binlerce kisiden tepki gördü.

Görüntülerin tepki toplamasi üzerine harekete geçen polis ekipleri plakadan otomobil sürücüsü C.Y oldugunu tespit etti. Sürücüye fazla yolcu tasima, araç disina yolcu bindirmek, kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kisilere zarar verecek sekilde saygisizca sürmekten toplamda 1127 lira trafik cezasi kesti.
Kaynak: İHA