Hava Sicakliginin 45 Dereceyi Buldugu Mardin'de Vatandaslar Havuza Akin Etti

Mardin’in Kiziltepe ilçesinde bulunan Gurs Vadisi, selale, piknik alanlari ve dogal güzelligiyle ziyaretçilerini mest ediyor. 45 dereceyi bulan sicaklardan bunalan vatandaslar, vadide kurulan havuzda yüzerek serinliyor.

Hava Sicakliginin 45 Dereceyi Buldugu Mardin'de Vatandaslar Havuza Akin Etti
Kiziltepe karayolunun 7’nci kilometresinde bulunan Gurs Vadisi, selalesi ve yesil alanlariyla doga tutkunlarini kendine hayran birakiyor. Sicakligin 45 dereceyi astigi ilçede vatandaslar vadide kurulan yüzme havuzunda serinliyor. Özellikle hafta sonlari birçok ziyaretçi, vadide serin havada hem piknik yapiyor hem de sehrin stresinden uzaklasiyor.

Havuzda serinleyen Mehmet Emer, "Degisiklik oluyor. Evlere kapanmaktansa disariya çikiyoruz. Gurs Vadisi serindir. Havuz var giriyoruz. Burasi güzel, yesillik var. Burasi Kiziltepe’ye göre 5-6 derece daha serindir. Millet bu taraflara kaçiyor" dedi.

Kiziltepe’nin kavurucu sicagindan kaçarak vadide piknik yapan Mustafa Basaran ise "Sehir 45 derece sicaklik gördügü için biz de serinlemek için Gurs Vadisi’ne geliyoruz. Burasi çok güzel bir yer" diye konustu.

Kaynak: İHA