Meksika'da Rehabilitasyon Merkezine Silahli Saldiri Açiklamasi 6 Ölü

Meksika’da bagimlilik tedavisi hizmeti veren rehabilitasyon merkezine düzenlenen silahli saldirida 6 kisi hayatini kaybetti.

Meksika'da Rehabilitasyon Merkezine Silahli Saldiri Açiklamasi 6 Ölü
Meksika’nin Jalisco eyaletinin Tlaquepaque sehrinde bagimli kisilerin tedavisinin yapildigi Cerco de Vida adli rehabilitasyon merkezine dün gece geç saatlerde yüzleri maskeli silahli kisilerce saldiri düzenlendi.

Çevre sakinlerinin ihbari üzerine olay yerine çok sayida güvenlik gücü ve saglik ekibi gönderildi. Saldirida 5’i olay yerinde, 1’i hastanede olmak üzere toplam 6 kisinin hayatini kaybettigi aktarildi. Hayatini kaybedenler arasinda 16 yasinda bir kiz çocugunun da oldugu ifade edildi.

Görgü taniklari, silahli ve yüzleri kapali kisilerden olusan kalabalik bir grubun rehabilitasyon merkezine gelerek ates açtigini ve defalarca silah sesi duyduklarini aktardi. Rehabilitasyon merkezinde yaklasik 40 kisinin yatili olarak tedavi gördügü ifade edilerek, saldirinin ardindan bazi hastalarin kaçtiklari ve hala bulunamadiklari belirtildi.

Jalisco Eyaleti Bassavciligi tarafindan yapilan yazili açiklamada, olayla ilgili sorusturma baslatildigi ve güvenlik güçlerinin saldirganlari yakalamak için çalisma baslattigi belirtildi.
Kaynak: İHA