Kula Ilçe Emniyet'ten Uyusturucuya Geçit Yok

Manisa’nin Kula ilçesinde Emniyet Müdürlügü’nce mayis ve haziran aylarinda yapilan narkotik operasyonlarinda 100,72 gram metamfetamin, 56 adet sentetik ecza, 11 adet extacy hap ve 2 adet uyusturucu madde içiminde kullanilan aparat ele geçirildi. Emniyetten yapilan açiklamada, uyusturucu ile mücadelenin kararlilikla sürecegi bildirildi.

Kula Ilçe Emniyet'ten Uyusturucuya Geçit Yok
Kula Ilçe Emniyet Müdürlügü’nce mayis ve haziran aylarinda yapilan narkotik operasyonlarindaki basarili tablo açiklandi. Tasinmasi ve satilmasi yasak olan uyusturucu maddelerin ele geçirilmesi, gerekli islemlerin yapilarak adli mercilere sevk edilmesi için gerekli çalismalarin yapildigi ifade edilirken, yapilan operasyonlarda 100,72 gram metamfetamin, 56 adet sentetik ecza, 11 adet extacy hap ve 2 adet uyusturucu madde içiminde kullanilan aparat ele geçirildi.

Emniyet Müdürlügü’nce yapilan açiklamada Uyusturucu madde kullanimi, satilmasi ve tasinmasi ile genç ve çocuklarin korunmasi amaciyla uyusturucu ile mücadelenin kararlilikla sürdürülecegi bildirildi.

Kaynak: İHA