Kanada'daki Silahli Saldirida 2 Kisi Öldü, 2 Kisi Yaralandi

Kanada’nin British Columbia eyaletinde sabah saatlerinde düzenlenen silahli saldirida 2 kisinin hayatini kaybettigi, 2 kisinin de yaralandigi bildirildi.

Kanada’nin British Columbia eyaletinde yer alan Langley’de sabah saatlerinde silahli saldiri düzenlenmis, çok sayida kisinin hayatini kaybettigi ifade edilmisti. Polis tarafindan yapilan açiklamada, saldirida 2 kisinin hayatini kaybettigi, 2 kisinin de yaralandigi aktarilarak, kurbanlarin dört farkli noktada bulundugu ifade edildi. Daha önce gözaltina alindigi açiklanan saldirgan hakkinda da güncelleme yapan polis, saldirganin olay yerinde vurularak etkisiz hale getirildigini aktardi.

Polis Müfettisi Ghalib Bhayani, yaralilardan birinin saglik durumunun kritik oldugunu belirterek, olayi arastirmaya devam ettiklerini ifade etti.

Bhayani, “Su anda bu ölümcül olayin arkasindaki nedeni ve ölen süpheli ile kurbanlar arasinda herhangi bir iliski olup olmadigini bilmiyoruz" dedi.



“Bu benim için çok kisisel"

Langley Belediye Baskani Val van den Broek ise açiklamasi sirasinda gözyaslarini tutamayarak, "Bu, toplulugunuzda asla olmasini istemediginiz bir sey. Asla, asla. Üzgünüm, su anda oldukça duygusalim. Evsizlerle gönüllü olarak çalisiyorum ve onlari taniyorum. Bu benim için çok kisisel" dedi.

Saldirganin bölgedeki evsizleri hedef aldigi düsünülürken, araç ve yaya trafigine kapatilan bölgede cinayet büro müfettislerinin incelemeleri devam ediyor.
Kaynak: İHA