Bakan Soylu acı haberi duyurdu! 1 asker ve 4 korucu şehit oldu...

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Yıldırım Harekatında Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın yanı sıra 4 güvenlik korucusunun şehit olduğunu duyurdu.

Bakan Soylu acı haberi duyurdu! 1 asker ve 4 korucu şehit oldu...Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Irak'ın Kuzeyindeki Pençe-Yıldırım Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu, piyade Sözleşmeli Er Remzi Nişan ile güvenlik korucuları; Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik'in şehit düştüğünü açıkladı.

Bakan Soylu acı haberi duyurdu! 1 asker ve 4 korucu şehit oldu...

BAKAN SOYLU'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI!

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Pençe-Yıldırım Harekatında, teröristlerin saldırısı sonucu, kahraman askerimiz Remzi Nişan ile kahraman güvenlik korucularımız Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik Şehit düştüler. Şehitlerimize Allah'tan rahmet; aileleri ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum' ifadelerini kullandı.

Şehit olan piyade Sözleşmeli Er Remzi Nişan'ın, Mersin'in Erdemli ilçesi Çeşmeli Mahallesi'ndeki baba evine şehadet haberi ulaştırıldı.

Bakan Soylu acı haberi duyurdu! 1 asker ve 4 korucu şehit oldu...

BABA EVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Haberin ardından Çeşmeli Mahallesi 104 sokaktaki baba evinin önüne taziye çadırı kuruldu, çevreye Türk bayrakları asıldı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da ziyaret ettiği şehit babasına başsağlığı diledi.

Bakan Soylu acı haberi duyurdu! 1 asker ve 4 korucu şehit oldu...

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, 25 Temmuz'da Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu Nişan'ın şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, 'Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.' ifadesi kullanıldı.