MHP'li Atay FETÖ Firarisinin Iddialarini Yalanladi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, yurtdisindaki bir FETÖ firarisinin iddialarinin hayal ürünü ve karalama oldugunu belirterek, "Olayda ismi geçen serefsiz, hirsiz, santajci, kara paraci mafyacilarla ve namussuz FETÖ artiklariyla ve bunlarin perde arkasi haysiyetsiz destekçileri ile mücadelemiz Gaziantep bu pisliklerden temizleninceye kadar devam edecektir" dedi.

MHP'li Atay FETÖ Firarisinin Iddialarini Yalanladi


Yurtdisindaki bir FETÖ terör örgütü firarisinin sosyal medyada ortaya attigi “Gaziantep’te bir organize suç örgütünün yol keserek Gaziantep Valisi ve korumalarini rehin aldigi” iddiasina iliskin sosyal medya hesabindan açiklama yapan MHP Gaziantep Milletvekili ve TBMM Içisleri Komisyonu Baskanvekili Sermet Atay, iddialari sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamayla yalanladi.

“Iddialarin tamami hayal ürünü”

FETÖ artigi firari bir ahlaksizin senaryosunda iftiraya maruz kaldigini aktaran milletvekili Sermet Atay paylasimlarinda, “Iddialarin tamami hayal ürünü ve karalamaya yöneliktir. Iftirasini ispat etmeyen serefsizdir diyecegim ama sizde serefin kirintisi dahi yoktur. Olayda ismi geçen serefsiz, hirsiz, santajci, kara paraci mafyacilarla ve namussuz FETÖ artiklariyla ve bunlarin perde arkasi haysiyetsiz destekçileri ile mücadelemiz Gaziantep bu pisliklerden temizleninceye kadar devam edecektir. Kamuoyuna saygi ile duyurulur” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA