Kari Koca Çift Tacizciyi Öldürmek Için Dehsete Düsüren Bir Plan Yapti

Afyonkarahisar’da 1 kisi karisini sosyal medyadan rahatsiz ettigini öne sürdügü kisiyi sopayla döverek öldürdü. Kari koca çift daha sonra ölen sahsin cesedini köy girisindeki yol kenarina atti.

Kari Koca Çift Tacizciyi Öldürmek Için Dehsete Düsüren Bir Plan Yapti
Olay, Bolvadin ilçesine bagli Dipevler köyünde meydana geldi. Iddiaya göre, köyde yasayan T.Ö., (35) isimli kadin kendisini sosyal medya ve cep telefonu üzerinden rahatsiz ettigini öne sürdügü Ramazan O’yu (43), kocasi S.Ö.’ye (35) anlatti. Bunun üzerine kari koca bir plan yaparak Ramazan O.’yu evlerine davet ettiler. Bunun üzerine Ramazan O., arkadasi V.K’nin aracini alarak çiftle bulusmak üzere evlerine gitti. Eve giren Ramazan O., S.Ö., ile evin avlusunda tartismaya basladi.

Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine S.Ö., sopayla Ramazan O.’yu darp etmeye basladi.

Birkaç dakika sonra ise Ramazan O., aldigi sopa darbeleri ile hayatini kaybetti. Sahsin öldügünü gören çift bir süre sonra Ramazan O.’nun cansiz bedenini köyün girisindeki yol kenarina birakti.

Ölen sahsin cenazesini yol kenarinda köylüler buldu

Yolda bir kisinin cansiz yattigini gören köy sakinlerinin durumu jandarmaya bildirmesiyle bölgeye çok sayida ekip sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler ceset üzerinden bir süre inceleme yaptiktan sonra kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazeyi otopsi için morga kaldirdi. Ardindan genis çapli bir inceleme baslatan ekipler bölgedeki kamera kayitlari ve yaptiklari arastirma sonucu cinayet zanlilarina ulasti. Ekipler T.Ö., S.Ö. ve V.K’yi gözaltina aldi. Sahislarin jandarmadaki islemleri devam ediyor.
Kaynak: İHA