Yalova'nin Isgalden Kurtulusu Mustafa Ceceli Ile Kutladi

Yalova’nin düsman isgalinden kurtulusunun 101’inci yildönümü etkinlikleri çerçevesinde sahne alan Mustafa Ceceli, binlerce hayranina unutamayacaklari bir gece yasatti.

Yalova'nin Isgalden Kurtulusu Mustafa Ceceli Ile Kutladi
Yalova Belediyesi tarafindan düzenlenen etkinlikte sahne alan ünlü sanatçi Mustafa Ceceli, sevilen sarkilarini kentin düsman isgalinden kurtulus yildönümünde Yalovalilar için seslendirdi. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklestirilen konsere akin eden Yalovalilar müzik ziyafetini en ön siralardan dinlemek için birbirleriyle yaristi. Mustafa Ceceli izdihami yasanan konser yaklasik 2 saat sürdü. ünlü sanatçi sahne performansiyla büyük begeni topladi.

Sanatçiya plaket takdim eden Yalova Belediye Baskan Vekili Mustafa Tutuk, yaptigi konusmada, “Cumhuriyetimizin kurucusu basta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm sehitlerimizi ve gazilerimiz rahmetle aniyorum. Yalova’mizin 101. yildönümü kutlu olsun” dedi.

Plaket takdiminin ardindan konserine devam eden sanatçi seslendirdigi sarkilarla Yalovalilara unutmayacagi bir gece yasatti.
Kaynak: İHA