Türk Kizilay'dan Manisa'daki Yangin Ekiplerine Gida Destegi

Türk Kizilay Manisa Subesi, Gördes’te ormanlik alanda meydana gelen yanginda görevli ekip ve vatandaslara beslenme desteginde bulundu.

Türk Kizilay'dan Manisa'daki Yangin Ekiplerine Gida Destegi
Gördes’in Karayagci Mahallesi’nde ögle saatlerinde baslayan orman yanginin ardindan, Türk Kizilay Manisa Subesi ekipleri bölgeye hareket etti. Karayagci Mahallesi’ne ulasan Türk Kizilay ekipleri, mobil ikram araçlarinda hazirlanan çorbalari, yanginda görevli ekipler ve vatandaslara dagitti.

Kizilay ekipleri ayrica, orman yangin sahasina girerek, yangin söndürme ekiplerine su, kek, meyve suyu ikraminda bulundu.

Türk Kizilay Manisa Sube Baskani Atilla Efendioglu yaptigi açiklamada, orman yangin ihbarinin alinmasinin hemen ardindan ekiplerin afet bölgesine hareket ettigini ve bölgede bulunan ekip ve vatandaslarin beslenme ihtiyaçlarini karsilamaya basladiklarini söyledi.

Türk Kizilay’in afet alanlarinda görevli ekipler ile afete maruz kalan vatandaslarin beslenmesine tam destek sagladigini belirten Efendioglu, "Türk Kizilay Manisa Subesi olarak bölgemizde meydana gelebilecek olan afetlere karsi her an hazir durumda bekliyoruz. Bugünde orman yangininin basladigi andan itibaren ekiplerimiz bölgeye hareket ederek yangin söndürme ekiplerin ve vatandaslarin beslenme ihtiyaçlarini karsiladilar. Türk Kizilay olarak her zaman milletimizin hizmetindeyiz." dedi.

Kaynak: İHA