Sinop'ta Kabotaj Bayrami Yarisma Birincileri Koç Kazandi

Sinop’ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayrami iki yil aradan sonra büyük coskuyla kutlandi. Ekrem Akgün yagli direk yarismasinda 6. sampiyon olarak yeniden koç kazandi.

Sinop'ta Kabotaj Bayrami Yarisma Birincileri Koç Kazandi
Pandemi nedeniyle iki yildir düzenlenemeyen etkinlik, özlemle yeniden halki bir araya getirdi. Sinop Iskele Meydani’nda düzenlenen etkinlikler yogun kalabalikla renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlige Sinop Valisi Erol Karaömeroglu, Vali Yardimcisi Recep Yüksel, Belediye Baskani Baris Ayhan, Il Jandarma Komutani Kd. Alb. Ferhat Kuran, Il Emniyet Müdürü Tarikhan Çetiner, kamu kurum amirleri ve vatandaslar katildi.

Saat 18.00’de baslayan etkinliklere halk büyük ilgi gösterdi.

Kabotaj Bayrami kutlamalarinda halat çekme, yüzme ve yagli direk yarismalari gerçeklestirildi.

Yüzme yarisinda birinci olan Tolga Karagülle yarim altin kazandi. Halat çekmede ve yagli direkte birinci olanlar altin madalya ve koç sahibi oldu. Yarismada kazananlara ödülleri Sinop Vali Yardimcisi Recep Yüksel ve Belediye Baskani Baris Ayhan tarafindan takdim edildi.

Yaklasik 1 buçuk saat süren yagli direk yarismasinda 6. kez kazanan Ekrem Akgün, “Yine bayrak bana kaldi. Mutluyuz sevinçliyiz” seklinde duygularini ifade etti.

Kaynak: İHA