AK Partili Aydemir'den Salihli'de Ziyaret Turu

Esnaf ve oda ziyaretleri için Salihli’ye gelen AK Parti Manisa Milletvekili Ugur Aydemir, ilçede kurum ve kuruluslara ziyaret turu gerçeklestirdi. Aydemir Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda’yi da ziyaret etti.

AK Partili Aydemir'den Salihli'de Ziyaret Turu
Salihli’de ilk olarak AK Parti Ilçe Teskilatini ziyaret eden Aydemir, parti binasinda kadin, gençlik ve ana kademe teskilati ile bir araya geldi. Daha sonra AK Parti Ilçe Baskani Ilçe Baskani Selçuk Dinç, Kadin Kollari Baskani Fatma Ünlü, Gençlik Kollari Baskani Can Yetis ile yönetim kurulu üyelerinin eslik ettigi AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir, Belediye Baskani Zeki Kayda’yi ziyaret etti. Ziyarette Baskan Kayda, Salihli’de Cumhur Ittifaki ile hayata geçirdikleri ve hayata geçirecekleri projeler hakkinda bilgiler verdi.

Aydemir, Salihli’de ayrica Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Ibrahim Yüksel, Lokantacilar ve Gazinocular Esnaf Odasi Baskani Fatih Azak, Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Bahadir Çelikkol, Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odasi Baskani Samet Balgönül, Insaat Sanatkarlari Esnaf Odasi Baskani Tuncay Ünlü, Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Ilkay Saygin, Manavlar ve Pazarcilar Esnaf Odasi Baskani Idris Özer, Salihli Kiremit ve Tugla Fabrikalari Mensuplari Dayanisma ve Yardimlasma Dernegi Baskani Yasar Akcan ile çarsi esnafini ziyaret etti.
Kaynak: İHA