Bakan Soylu, 'Trafik Tayfa' Aracinda Çocuklarla Çizgi Film Izledi

43 ilin geçis güzergahindaki "kilit kavsak" Kirikkale’de trafik denetimine katilan Içisleri Bakani Süleyman Soylu, mola veren ailelerin çocuklariyla birlikte "trafik tayfa" aracinda çizgi film izledi.

Bakan Soylu, 'Trafik Tayfa' Aracinda Çocuklarla Çizgi Film Izledi


Ulasimda 43 ilin geçis güzergahi "kilit kavsak" Kirikkale’de, trafik kontrol noktasinda durdurulan araçlardaki çocuklar, "trafik tayfa" aracinda hem mola veriyor hem de trafik konusunda çizgi filmler sayesinde egitim aliyor. Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Yahsihan ilçesindeki polis ve jandarma ekiplerinin bulundugu trafik uygulama noktasina gelerek, denetimlere iliskin Vali Bülent Tekbiyikoglu’dan da bilgi aldi. Bakan Soylu, trafik kontrol noktasinda mola veren bazi ailelerin çocuklariyla birlikte çizgi film izledi. Bir süre çocuklarla yakindan ilgilenip oyuncak ve çesitli hediyeler verdi. Daha sonra sürücü ve yolculara dikkatli olmalari hususunda uyarilarda bulundu.

Bakan Soylu’ya denetimlerde Bakan Yardimcisi Tayyip Sabri Erdil ile Vali Bülent Tekbiyikoglu, Belediye Baskani Mehmet Saygili, Yahsihan Kaymakami Ender Faruk Uzunoglu, AK Parti Il Baskani Mustafa Kaplan, Il Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Baris Cücen, Emniyet Genel Müdürlügü Trafik Baskani Mehmet Yavuz ve ilgili kurum müdürleri eslik etti.
Kaynak: İHA