Marmaris'te Bayram Kalabaligi Sokaklara Tasti

Kurban Bayrami tatilinde Mugla’nin turistik ilçesi Marmaris yerli ve yabanci turist ile doldu.

Marmaris'te Bayram Kalabaligi Sokaklara Tasti


Kurban Bayrami tatilinin 9 gün olmasi ile turizm beldeleri de yerli ve yabanci turistler ile doldu. Özellikle aksam saatlerinde havanin serinlemesini firsat bilenler kendilerini kordona atti, trafik kilitlendi ekipler hummali bir sekilde çalisarak araçlara yol vermeye çalisti. Isletmeciler kalabaliktan mutlu olurken, müzik saati kisitlamasinin yeniden gözden geçirilmesini istedi.

Turizmci Ali Koru ‘’ Kurban bayrami sebebi ile Marmaris çok güzel kalabalik zaten son iki yildir biraz sönük geçmisti trafik yogunlugundan anliyoruz kalabaligi. Marmaris esnafinin bu kalabaliga ihtiyaci vardi. Isim geregi kirsal mahallere de gidiyorum, baya yogun umarim gelenler kazasiz belasiz güzel anilar ile Marmaris’ten ayrilirlar ‘’ dedi.



Isletme sahibi Hakan Kutlay ‘’ Bayram sebebi ile Marmaris çok güzel doldu gelenler arabalari ile gelmis trafik yogunlugu olustu tabi, mekanlarimiz da nasibini aldilar, ancak müzik saatleri bir saat daha uzatilsa çok daha güzel olacak’’ dedi.



Istanbul’dan tatile gelen Elif Kilavuz ‘’ Bayram tatili için Marmaris’e geldim, pandemi yanginlar derken nihayet gelebildik. Burasi çok güzel umarim hep geliriz ‘’ seklinde konustu.



Isletmeci Özlem Karabulut ise ‘’ Bayram tatili sebebi ile baya yogun günler yasiyoruz, sezonun basladigini simdi anliyoruz can suyu gibi geldi. Umarim sezonumuz da böyle devam eder’’ dedi.

Kaynak: İHA