Istanbul'da Büyük Çapli Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 367 Kilo Uyusturucu Ele Geçirildi

Istanbul’da uyusturucu sebekelerine yönelik son sekiz günde yürütülen operasyonlarda; eroin, kokain ve metamfetaminden olusan toplam 367 kilo 135 gram uyusturucu madde ve 39 bin 316 hap ele geçirildi. Baskinlarda bin 355 süpheli yakalandi.

Istanbul'da Büyük Çapli Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 367 Kilo Uyusturucu Ele Geçirildi
Istanbul Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ile ilçe emniyet müdürlüklerinin uyusturucu saticilarina yönelik gerçeklestirdikleri çalismalarin bilançosu belli oldu. Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi ile ilçe polisleri tarafindan 4 ve 12 Temmuz tarihleri arasinda basta Fatih, Beylikdüzü, Avcilar, Esenler ve Atasehir olmak üzere 39 ilçede tespit edilen çok sayida adrese operasyon düzenlendi.

Söz konusu tarihlerde gerçeklestirilen ve hassas burunlu dedektör köpegin de yer aldigi baskinlarda bin 355 süphelinin yakalandigi belirtilirken, adreslerde gerçeklestirilen aramalarda 367 kilo 135 gram eroin, metamfetamin ve kokainden olusan uyusturucu madde, 39 bin 316 adet extacy hap ele geçirildi.

Yürütülen operasyonlarda bin 355 süpheli sahis yakalandi. Zanlilarin 136’si çikarildiklari mahkemece tutuklanirken, geri kalan bin 219 kisinin adli kontrolle serbest birakildigi belirtildi.
Kaynak: İHA