Geleneksel Avci Bayrami Ve Trap Yarismasi 6. Kez Yapilacak

Kocasinan Argincik Avcilik ve Aticilik Dernegi tarafindan düzenlenen Geleneksel Avci Bayrami ve Trap Yarismasi bu yil altinci kez düzenlenecek. 17 Temmuz Pazar günü Salur merasinda düzenlenecek trap yarislarinda yine renkli görüntüler yasanacak.

Geleneksel Avci Bayrami Ve Trap Yarismasi 6. Kez Yapilacak


Her yil geleneksel olarak Kocasinan Argincik Avcilik ve Aticilik Dernegi tarafindan düzenlenen ve bu yil altinci kez yapilacak olan Geleneksel Avci Bayrami ve Trap Yarismasi Salur merasinda 17 Temmuz pazar günü gerçeklestirilecek. Yarima öncesinde Cumartesi günü katilimcilar mera alinan deneme atislari yapabilecek. Yarisma öncesinde ayrica Kayseri BüyüksehirBelediyesi Mehter Takimi ile Off Road ekipleri gösteri yapacak. Etkinlik boyunca yemek ve su dernek tarafindan ikram edilecek. Yarismada dereceye girenlere otomatik tüfek, fisek ve havali tüfek gibi ödüllerin yaninda kupa ve madalya verilecek.

Kocasinan Argincik Avcilik ve Aticilik Dernegi Baskani Kemal Çelik, Kayseri’de artik bir klasik haline gelen senlige yine birçok ilden katilimcilari beklediklerini söyleyerek, “Dogayi seven herkesi aileleri ile birlikte güzel bir geçirmek için etkinligimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA