Basaksehir'de Kar Maskeli 5 Hirsiz 700 Bin TL'lik Soygun Yapti

Basaksehir’de bir telefoncu dükkanina gelen kar maskeli 5 hirsiz, kapali olan is yerini açarak 15 dakikada 700 bin TL’lik soygun yapti. Is yerinde yasanan hirsizlik ani ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Basaksehir'de Kar Maskeli 5 Hirsiz 700 Bin TL'lik Soygun Yapti
Olay, geçtigimiz sabah 07.00 siralarinda Basaksehir Ziya Gökalp Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimlikleri henüz belirlenemeyen kar maskeli 5 hirsiz, plakasi bilinmeyen bir araçla cadde üzerindeki telefoncu dükkaninin önüne geldi. Is yerinin kapali olmasini firsat bilen hirsizlar, kapiyi zorlayarak içeri girdi. Içerideki telefon, laptop, aksesuar, sarj aleti ve araba anahtari ile kapidaki otomobili çalan hirsizlar geldikleri araçla hizla olay yerinden uzaklasti. Yaklasik 15 dakika süren hirsizlik ani saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Polis, kaçan hirsizlari yakalamak için çalisma baslatti.

Hirsizlik ani kamerada

Görüntülerde, beyaz bir aracin dükkanin önüne yanastigi, içinden inen hirsizlarin dükkan kapisini zorladiklari ve kapiyi açan hirsizlarin içeri girerek dükkanda bulunan bazi ürünleri çaldiklari görünüyor.

Is yeri çalisani Mayar Al Mousli, “5-6 hirsiz dükkana girdi. Telefonlari çaldilar. Araba anahtarini aldilar. Araba dükkanin önünde duruyordu. Onu da aldilar. Dükkan içinde para, bilgisayar, telefonlar, ne varsa almislar. Sabah 07.00’de gelip 10-15 dakika kaldilar. Bizim dükkanda 10 bin dolar ve 14 bin TL ile 400-500 bin TL civarindaki arabayi, 17 bin TL’lik telefonlari ve aksesuarlari, sarjlari çalmislar” dedi.

Kaynak: İHA