6 Kilometrelik Yolu Yürümemek Için Aldigi Elektrikli Bisikleti Çalindi.. O Anlar Kamerada

Bursa’da her gün 6 kilometrelik yolu yürümemek için elektrikli bisikletli alan adam, unuttugu montunu evden almak için girdigi sirada bisikletini hirsiza kaptirdi. Hirsiz; çalistiramadigi elektrikli bisikleti sürükleyerek kaçirdi. O anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

6 Kilometrelik Yolu Yürümemek Için Aldigi Elektrikli Bisikleti Çalindi.. O Anlar Kamerada
Olay, Merkez Yildirim Ilçesi Çinarönü Mahallesinde meydana geldi. Abdullah Yilmaz, ise gitmek için evinin önünde bir süre vakit geçirdikten sonra montunu almak için eve girdi. Montunu alip çikacagi için kapiyi tam kapatmayan Yilmaz, merdiven altindan seslerin geldigini fark edip disari çikti. Elektrikli bisikletinin olmadigini fark eden Yilmaz, sokagin sonundan birinin iterek bisikleti götürdügünü fark etti.

Arka caddeye inen Yilmaz, çalan kisinin yukari gidecegini düsünerek o yöne dogru kosmaya basladi.

Fakat hirsiz, önce çikmaz sokaga, daha sonra ise yukari istikamete giderek kayiplara karisti. Hirsizi kaybeden Yildiz ise, hemen polis ekiplerine ihbarda bulundu. Polis ekipleri ise güvenlik kameralarini inceleyerek hirsizin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Hirsizlik anlari güvenlik kamerasina anbean yansirken, geriye Yildiz’in elektrikli bisikletini test ettigi video kaldi.

Çalinan elektrikli bisikletinin borcunun bitmedigini ifade eden Abdullah Yildiz, “Ise gitmek için bir süredir evimin önünde oyalaniyordum. Daha sonra is saatim gelince montumu alip çikmak için eve girdim. Elektrikli bisikletim apartmanin içindeydi. Hemen çikacagim için apartman kapisini tam kapatmamistim. Montumu aldim. Kapiya çiktigimda apartmanda bulunan elektrikli bisikletimin olmadigini gördüm. Hizli bir sekilde disari kostum. Etrafa baktigimda hirsizin köseyi döndügünü gördüm. Ben arkasindan kosmaya basladim. Hirsizin çikmaz sokaga girmedigini düsünerek, köseyi döndükten sonra sol tarafa dogru gittim. Fakat hirsiz önce çikmaz sokaga sonra yukari yöne dogru gitmis. Hemen eve geri dönüp polis ekiplerine haber verdim. Polis ekipleri geldikten sonra karakola ifade vermeye gittim. Yaklasik 10 gündür borcunu bitirmedigim aracim kayip. Artik hirsizlar kolay bulunmamak için çaldiklari araçlari oldugu gibi degil, parçalayarak satiyorlar. Ilanlari sürekli takip eden biriyim. 2. el ilanlari gezerken gördügüm bir fotografin, benim aracimin parçalari oldugunu düsünüyorum. Bu durumu da polis ekiplerine ihbarda bulundum. Ben motorumu ise gidip gelmek için kullaniyordum. Simdi ise gitmek için her gün yaklasik 6 kilometre yol yürüyüp, servise biniyorum. Magduriyetimin giderilmesi için yetkililerden yardim istiyorum.” diye konustu.

Kaynak: İHA