Zonguldak'ta Bir Kadin Kendini Atese Verdi

Zonguldak’in Eregli ilçesinde bir kadin, üzerine benzin döküp kendini yakti. Psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen kadinin yardimina plajdaki vatandaslar kosarken, kadinin vücudunda agir yaniklar olustu.

Zonguldak'ta Bir Kadin Kendini Atese Verdi
Edinilen bilgilere göre olay, Zonguldak’in Eregli Kiyicak deniz sahilinde meydana geldi. Psikolojik nedenlerden dolayi bunalima girdigi iddia edilen Hilal K. (29) Eregli kiyicak altinda bulunan sahildeki kumsala geldi. Bir süre sonra karayollarin altinda bulunan kanalizasyonun içine giren kadin üzerine yanici madde dökerek kendini atese verdi. Kadinin bagirmasi üzerine çevredeki vatandaslar müdahale etti.

Vatandaslarin haber vermesiyle olay yerine gelen saglik ekipleri ve emniyet güçleri yönlendirildi. Kisa sürede olay yerine gelen ekipler, yanan kadina müdahale etti. Daha sonra yarali kadin, Eregli’de bulunan bir özel hastaneye sevk edildi. Vücutlarinin çesitli yerlerinde ciddi yaniklar bulunan Hilal K.’nin, Eskisehir Sehir Hastanesi’ne sevk edildigi belirtildi.

Deniz sahiline gelen bir vatandas ise “Kadin tünel içinde yakmaya çalisiyordu. Kadinin çiglik sesleri üzerine plajda bulunan vatandaslar tarafindan söndürülmeye çalisildi. Ambulans geldiginde kadin beni birakin ben ölecegim dedigini duyduk” diye konustu.

Kaynak: İHA