Halk Otobüsü Soförü Bayilan Kadin Yolcuyu Hastaneye Ulastirdi

Van’da halk otobüsü soförü, rahatsizlanarak bayilan kadin yolcuyu hastaneye ulastirirken, olay ani cep telefonu kamerasina yansidi.

Halk Otobüsü Soförü Bayilan Kadin Yolcuyu Hastaneye Ulastirdi
Edinilen bilgiye göre, Recep Sevgili idaresindeki 65 H 0104 plakali mavi halk otobüsünde, bir kadin yolcu aniden fenalasarak bayginlik geçirdi. Otobüsteki diger yolcularin müdahale ettigi kadinin kötülestigini gören otobüs soförü, güzergahini degistirerek kadini en yakinindaki özel hastaneye yetistirdi. Hastanenin acil servisi girisinde otobüsü durduran Recep Sevgili, kadini baska bir yolcunun yardimiyla acil servise tasirken, Van Büyüksehir Belediyesi mavi halk otobüsünde görevli soförün örnek davranisi ise bir yolcunun cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.

“Her sey güzellikle olsun”

IHA muhabirine konusan halk otobüsü soförü Recep Sevgili, Maras Caddesi güzergahinda çalisirken genç kadin yolcusunun bayginlik geçirdigini belirtti.

Hiçbir yerde durmadan kisa sürede hastayi hastaneye ulastirdigini ifade eden Sevgili, “Yolcular da bizi sikintiya sokmadi ve yardimci oldular. Her sey güzellikle olsun, kimse de magdur olmasin. Böylesi bir yolcuya yardimci olmak insanlik görevimiz. Hiçbir durakta durmayarak 4-5 dakika içerisinde ulastirdim” dedi.

Kaynak: İHA