Kartepe'de Kursiyerlerin El Emegi Ürünleri Sergilendi

Kartepe Belediyesi ile Kartepe Halk Egitim Merkezi isbirliginde düzenlenen KAR-MEK yil sonu sergisinde kursiyerlerin birbirinden güzel ürünleri sergilendi.

Kartepe'de Kursiyerlerin El Emegi Ürünleri Sergilendi
KAR-MEK yil sonu sergisi Ataevler Kültür Merkezi’nde açildi. Etkinlige, Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, Kartepe Halk Egitim Müdürü Halil Ibrahim Alkan, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ferhat Dilek, Ilçe Saglik Müdürü Dr. Harun Arslan, siyasi partilerin temsilcileri, kursiyerler ve aileleri katildi.

Açilis öncesinde Kartepeli kursiyerler tarafindan hazirlanan ürünler, ilçe protokolü tarafindan begeniyle incelendi.

Programin açilis konusmasini yapan Kartepe Halk Egitim Müdürü Halil Ibrahim Alkan, "Hayatin içerisinde halk egitim merkezlerinin büyük önemi vardir. Bu merkezler sayesinde halkimiz meslek edinmektedir. Besikten mezara kadar egitim anlayisi ile hizmet etmekteyiz. Milli ve manevi degerlerimizin, unutulmaya yüz tutmus mesleklerin yeniden hayat bulmasi için çalisiyoruz" dedi.

"Kartepe’mizde herkesin hizmetkariyiz"

Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman ise "Kartepe’mizde yasayan herkes bizim için çok kiymetlidir. En kiymetli varlik insan. Kartepe’mizde herkesin hizmetkariyiz. Hepimiz insanliga hizmet ediyoruz. Kadinlar bizim ilk ögretmenlerimizdir. Kadinlarimiz bizim basimizin tacidir. Belediyemizin tüm imkanlariyla kadinlarimiza destek veriyoruz. Pandemi sonrasinda bir araya gelmeyi ne kadar özledigimizi bugün görmekteyiz. Burada sadece meslek degil hayatin kendisi ögretilmektedir. Her dönem yenilikçi eserler ortaya çikmaktadir. Kadinlarimizin kazanimlari ile aile ekonomisine destek vermektedir. Yatirimlarimiz ve desteklerimiz devam edecektir" diye konustu.

Kaynak: İHA