Denizli'de Yeni Bir Bakim Ve Onarim Merkezi Hizmete Açildi

DENIZLI – Denizli’de otomotiv sektöründe faaliyet gösterecek yeni bir bakim ve onarim merkezi hizmete açildi.

Denizli'de Yeni Bir Bakim Ve Onarim Merkezi Hizmete Açildi


Tüm onarim islemlerinde 2 yil isçilik garantisi veren firmanin açilis törenine Merkezefendi Kaymakami Dr. Adem Uslu, MHP Il Baskani Av. Yusuf Garip, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Serhat Akbulut, Pamukkale Belediye Baskan Yardimcisi Ayhan Soyfidan, Auto King Genel Müdürü Barbaros Özkök, is yeri ortaklari Samil Sahin ve Semih Becer ile davetliler katildi.

Açilista konusan Genel Müdür Barbaros Özkök, marka olarak sektörde çok güçlü olduklarini belirterek; “Bu özel günümüzde aramizda oldugunuz için çok tesekkür ediyorum. Markamiz, güçlü bir marka. Türkiye’nin 45 ilinde ve 56 noktasinda halkimiza hizmet gösteriyoruz. Bu markaya sahip çikan degerli yatirimcilarimiz Samil ve Semih beylere çok tesekkür ediyorum. Denizli halkina hayirli ugurlu olsun” dedi.



Yeni hizmete baslayan merkezin hayirli olmasini dileyen Merkezefendi Kaymakami Dr. Adem Uslu ise “Denizli’miz sanayide, ticarette marka olmus, marka sehirlerden birisi. Üreten ve ayni zamanda ürettiklerini de dünyanin dört bir tarafina pazarlayan, bu anlamda da rüstünü tüm dünyaya ispat etmis bir sehir. Sanayi sehri olmasi niteligiyle birlikte Denizli’mizin, bütün sanayi siteleri Merkezefendi ilçemizde yogunlasmis durumda. Kentimize ve sanayi bölgemize yapilmis olan her bir yatirim, hem Denizli’miz için hem de Merkezefendi’miz için son derece degerli. Açilisini yapacagimiz is yeri sehrimize ve sanayimize hayirli olsun. Yatirimcilarimiza da bol kazançlar diliyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan protokol üyeleri tarafindan açilisi yapilan bakim ve onarim merkezi, sürücülerin hizmetine açildi.
Kaynak: İHA