Süleymanpasa Belediyesi Internet Portali Ingilizce Yayina Basladi

Süleymanpasa Belediyesinin, Tekirdag ve Süleymanpasa’nin tarihi, kültürü, turistik degerleri ve gastronomisi gibi birçok konuda detayli bilgileri içeren resmi internet sitesi Ingilizce dil seçenegi ile yayin yapiyor.

Süleymanpasa Belediyesi Internet Portali Ingilizce Yayina Basladi


56. Uluslararasi Tekirdag Kiraz Festivali’nde on binlerce yabanci ve yüz binlerce yerli turisti agirlamaya hazirlanan Süleymanpasa Belediyesi, yabanci turistlerin sehir hakkinda ayrintili bilgilere ulasabilmesi, belediyenin yatirim ve projelerini ögrenebilmesi ve çevrimiçi belediyecilik hizmetlerinden yararlanabilmesi amaçlariyla ile resmi internet sitesini Ingilizceye tercüme ettirdi.

Turistlerin her ihtiyacina cevap verecek

Tekirdag ve Süleymanpasa’nin tarihî, kültürel ve turistik degerleri ile gastronomisi hakkinda detayli bilgileri içeren; gezi rehberlerinin yani sira, güncel bilgi ve haberleri de içeren ve adeta bir portal olarak hizmet veren Süleymanpasa Belediyesi resmi internet sitesi, https://en.suleymanpasa.bel.tr adresi üzerinden Ingilizce olarak dopdolu içerigi ile yayin hayatina basladi.



“Hayirli olsun”

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, “Süleymanpasa Belediyemizin web sitesi, Ingilizce dil seçenegi ile yayinda. Kiraz Festivalimizde ilçemizde agirlamaya hazirlandigimiz yabanci misafirlerimizin, Süleymanpasa’miz hakkinda tarihinden kültürüne, gastronomisinden gezi rehberine kadar detayli bilgi alabilecekleri Ingilizce internet sitemizi erisime açtik. Süleymanpasa’mizin yakin komsu ülkeler basta olmak üzere, dünyanin birçok ülkesinde taninmasina olanak saglayacak zengin ve güncel içeriklerin Ingilizce olarak yayinlandigi sitemizin hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA