Özçelik-Is Sendikasi Olagan Genel Kurulu Temmuz'da Yapilacak

Özçelik-Is Sendikasi Genel Baskani Yunus Degirmenci, sendikanin 15. olagan genel kurulunun 16-17 Temmuz tarihleri arasinda Ankara’da yapilacagini duyurdu.

Özçelik-Is Sendikasi Olagan Genel Kurulu Temmuz'da Yapilacak
Özçelik-Is Sendikasi Genel Baskani Yunus Degirmenci konuyla ilgili yaptigi açiklamada, 15. olagan genel kurulu 16-17 Temmuz tarihlerinde Ankara’da büyük heyecanla yapacaklarini belirtti.

Özçelik-Is Sendikasi denildiginde ilk Karabük’ün akla geldigini ifade eden Degirmenci, “Türkiye’nin her tarafina Karabük’ten yola çikan Özçelik-Is Sendikasi büyüyerek, güçlenerek Türkiye’nin her tarafinda 45 bin üyesi ile daha da ileriye yol alacak bir durumda. Ben Karabük’e, KARDEMIR’e, KARDEMIR çalisanlarina, Karabük Subemize, üyelerimize, delegelerimize hayirli ugurlu olsun diyorum” dedi.

Genel kurul sonrasi yeni bir dönem baslayacagini aktaran Degirmenci, “Bu dönemde yine merkez Karabük olacak. Karabük’ten aldigimiz heyecanla, destekle 45 binleri, 50 binlere, 100 binlere tasimanin heyecani içerisinde Karabük halkindan ve KARDEMIR çalisanlarindan gerekli destegi görecegimi umut ediyorum. Bu anlamda da her dönem basimiz sikistiginda da kosup destek istedigimiz Karabüklünün KARDEMIR’de çalisan üyelerimizin bu süreçte de bizlere sahip çikacagini düsünüyorum. Özçelik-Is Sendikasi kazandigi zaman Karabük kazaniyor, Karabük kazandigi zaman Karabük halki kazaniyor neticede KARDEMIR’in daha güçlenmesi ile birlikte Türkiye kazaniyor” ifadelerine yer verdi.

Olagan Genel Kurulu’nda aday olan Degirmenci ile Genel Baskan Yardimcisi Recep Akyel baskanlik için yarisacak.
Kaynak: İHA